2013

Januari

Nytt år med nya utmaningar. Började året med brännskada och nässelfeber.

Februari

En månad med min födelsedag, vändag och förlovningskaffe.

Mars

Påsken norrut, första gången vi fick leka påskkaning och Leo smakar sitt första godis.

April

Kämpar med skolan som känns överväldigande. Förlorar min farmor. Förberedelserna inför vår första utomlands resa med Leo.

Maj

Vappen firas i Kaisaniemiparken med resten av helsingfors. Sedan bär det av till Turkiet med en vecka sol. Avslutar månaden med ett förlovningskaffe.

Juni

En månad av sommar och bröllop. Denna månad vi förlorar en av katterna. Och jag njuter en hel del av att äntligen få vara hemma.

Juli

Sommskolorna börjar= jobbet inleds. Farbror Joel  på 14 år sköter Leo på dagarna.

Augusti

Inskolningen på dagiset börjar. lika så potträningen tar sin fart. Ny arbetsgivare och jobbet inne tar sitt skutt.

September

Leo börjar dagis, jag å C börjar skolan. Första gången på länge som vi är heltidsstuderande. En jobbig höst börjar med långa kvällar. Åker första natten ifrån Leo med kryssning från jobbet.

Oktober

Spjälsängen åker bort och växa säng åker in. Nya utmaningar i fostrans tecken.

November

En händelserik månad med många glada händelser. Leo blir två vilket firas med många kalas av vänner och släkt. Den efterlängtadekonserten  i kronobykyrka äger rum, som vi tränat hektisk inför under året.

December

En hektisk månad i skolans tecken. Massvis med tentor äger rum med dåliga resultat. En sväng till Helsingfors hinns med för att hälsa på systerns familj och en gravid väninna. Julen å ny år firas norrut bland  släkten.



Kommentarer

Populära inlägg