De två senaste veckorna

De har ekar tomt på bloggen. De senaste veckorna har bara flugit iväg. Den mesta av tiden har gått åt att vänja sig med den nya vardagen, och för mig att börja jobba igen. Men vi har ändå hu nit med lite extra, som ett omtyckt besök till Power Park. Väntar så tills nästa år då Leo blivit 130 cm så han ensam får åka på alla snurrgrejer och berg-och-dalbanor utan att behöva mig. Konstaterade igen att man bara blir äldre då man blir så fruktansvärd yr av det mesta. 






Alva har blivit en stor tjej. Sovblöjan är kvar, men ändå ser jag henne inte som bebben som pojkarna kallar henne. Hon har skillnader på kläder och hur håret ska vara. Väntar verkligen inte tills hon blir en tonåring! 

Ett annat stort projekt har varit uppstädning, både ute och inne. Pojkarna fick äntligen sin träkoja. Gamla lastpallar som vi inte behöver bygger far och söner ett litet fort. Halva venetiansk gick till projektet och kommer att fortsätta hela hösten. Själv har jag gått igenom barnens alla kläder och fört till ett loppisbord. Fy va många känslor man kan känna pga av vissa kläder. 



Kommentarer

Populära inlägg