Helgen och veckan framför

Kommer att vara bloggtorka igen. I helgen firade vi min födelsedag med kalas med flickorna, restaurangbesök och en vända norrut. Men inga bilder såklart.

I fredags hade Leo återbesök hos läkaren efter förra årets operationen. Domen blev en operation till, denna gång ska halstonsillerna bort om en månad.
På fredag åker gubben på konsert med sina pojkar. Blir en heldag eventuell natt själv. Så blir väl inget att fira på alla hjärtans dag. Söndag är IKEA inplanerad. Ett par nya möbler står på listan. Framför allt förvaring, förvaring till kläder och leksaker.

Denna vecka ger jag allt i skolväg. Målet är at jag nästa vecka istället ska fokusera på mig och mammalivet. Håller tummarna nu! En uppgift gjord idag. Hoppas bli färdig med två till ännu ikväll och så återstår en lång lista ännu.

By the way... Johannes sover skit. Blir nästa veckas projket. Flyttade Johannes till Leos rum och tog bort en matning. Blev lite längre sovmorgon men väckning 5.20 ändå! Måste diskutera saken på rådgivningen och i morgon ta tillfälle i akt, stiga upp och jobba vidare ;)

Kommentarer

Populära inlägg