Vart går tiden?

Här flyger tiden iväg. Snart är det Juli och om en månad är det dags med inskolning på dagiset för lillen å min gradu borde vara färdig. Haha, så bra är det inte ställt.
Fast tiden flyger iväg har denna sommar varit tung  och tröttsam på grund av flera orsaker. Men bara värmen kommer blir det väl lättare, då man känner att det är sommar i alla fall.

Lilla Johannes utveckling speedar på så snabbt att jag inte hänger med och önskar att jag kunde dra i handbromsen. Springer nästa nu, går otroligt bra med skor på fast han ännu inte är 11 månader. Tyvärr är han nu i en rymningsfas vilket jag inte gillar. Målet med dagen är att rymma från mamma, smita från matstolen, smita ut etc. Väntar så på en lugnar tid.

En annan sak är att han ska vara med de större pojkarna. Mamma och pappa är tydligen för tråkiga och hänger efter Leo som en svans. Ibland är glad men oftast lite arg då Johannes är med och förstör.

Sommaren hittills: Blivit myggbiten så otroligt. Har börjat äta själv med sked och det bästa- börjat gosa. har börjat gosa och mysa med mamma och Leo när man är lite trött. Förr har han inte haft tid, men nu! Bättringsväg....









Kommentarer

Populära inlägg