Barnrummet!

Nu är det inte länge kvar! Har hållit på och boat mig genom att färdigställa barnrummet. Fick hem beställningen på lite textiler i fredags och energin satte fart. Lite nya färger och möbler men främst en ny struktur, som kanske inte syns. Som Alfons farmor sa " var sak har sin plats" och så är det nu i barnrummet....



Mobil 2.1

 Satsat på mjuka pastellfärger. Ifall nr 3 är en pojke är det bara vända på steken och göra ett riktigt killrum eller hur.... Ännu står ugglorna varmt om hjärtat.

Mobilen ovanför skötbordet fick komma upp lite uppdaterad med moln. Får se hur länge den får vara där. Redan ena elefanten ar förlorat örat efter Johannes.

Stolen som jag började göra upp hamnade i barnrummet. Ska ännu ta upp den och lägga mera stoppning så vill inte kalla den färdig, men ack så skönt att ha en stol att sitta i och kolla när barnen leker. Johannes har även övergett spjälsängen och sover nu i våningssängen. Eller snarare somnar där. Sover största delen av dagssömnen där och ca 2 kvällssömn. Sen är det bara att flytta över honom. Därför behövs en stol i rummet så man sitter där med Ipadden tills hans somnar. Vi lade ner mycket energi i helgen på att försöka få honom att somna om i sängen sin, men helt i onödan efter 1 ½ h gav vi upp, och det kommer ändå att ske en hel del förändring och bakslag nu efter fredagen och tillökningen så onödigt att lägga ner sin själ nu.


Kommentarer

Populära inlägg