Senaste nytt med huset

Badrummet börjar ta form. Helgen till ära tog vi äntligen tag med kaklingen som tog oss två hela dagar med 3 barn i huset. Kan säga att det inte var de lättaste och barnen inte var de nöjdaste men nu är det över. Lite puts och städning så blir det väl att foga nästa helg om vi har turen. Gubben åker nästa vecka på arbetsresa så vill få gjort så mycket vi kan före de så man kan ta in rörmockaren småningom.

Hittills har det gått bra att duscha i tillbyggnaden. Att själv gå ut är inget problem, men när man ska ha tre barn med sig är det värre. Ännu till då de minus ut och man fryser häcken av sig innan man är framme. Och senaste våren var på väg och det var halt slintade Leo ett par gånger och efter de går han motvilligt ut för att dusch. Barnens personliga hygien kunde vara bättre men 1-2 ggr i veckan får nu duga. Vi har försökt komplettera våra brister med besök till simhallar.... Men nu är det snart över!

Sneak peak av det som komma skall ;) Före sportlovet och efter sportlovet......





Även Johannes rum har gått framåt lite... och skrubben/garderoben börjar få form,


Leos rum fick några av de sista detlajerna i form av lister, gardiner och släktklenod. Svärfar byggde sängen åt sina barn och nu när de inte behövs har den fått ta en tur till Vasa... Småningom börjar rummet få sin stil. Känns konstigt med säng då det ännu är ett tag innan Leo eller vem det är kommer att börja sova där. Under helgen har vi tagit bebissteg så Leo har vilat där medan Johannes tar dagsvilan nere i vårt sovrum... 


I alla fall har Findus hittat sin plats i huset nu ;)


Kommentarer

Populära inlägg