Synden straffar sig själv

... är ett uttryck som mamma brukar säga... Men det finns ingen sanning i det.

I går dök ytterligare än biverkning upp från cellgiftet. Hår avfall. En biverkning vi alla varit medvetna om att kan ske. Men lite ironi är det nog att börja fälla håret en vecka före studentkaffe och dimessionen. Så idag beställde hon tid för att prova peruker.
Hopperligen slipper hon använda den före lördagen. Idag låssade det inte på samma sätt. Men det är ju inte snyggt heller med hårtussar.

Mamma tar det ganska med ro idag. I går, som vem som helst, blev hon frustrerad. Men idag skojjar hon om en blond lång peruk. (mamma har alltid haft brunt kort hår)

Så allt är bättre, kan man väll säga.

Latmasken ha däremot drabbat mig. Jag är inte lika effektiv som veckan innan men det mesta är ändå gjort. Ingen vits att slita ut sig till den stora dagen. Och ännu till då underbars sol skiner *smile* ( solbränna är lite försent att få)

Sköt om er alla!

Kommentarer

  1. Ajdå, de va ju inte så kul me håravfall. :( Men tänk va praktiskt tå tu föst fixar en Fanny special a lá jättesnygg svinrygg på peruken å så haar mamma diin jättesnygg hååri varinda da! :)KRAMAR! Ut på promenad på torsdag morgon, om damen hinner?? :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg