Efter en bra dag, följer två sämre... Igen har vi insjuknat eller fortsätter på samma. Mådde illa i  två dagar precis som när jag väntade Leo (jag är inte gravid) och fick feber i går, idag är C också sjuk. 

Men Lördagen var desto bättre. Började dagen med att prova Valios Onni blåbär-hallongröt till morgon mål. Den gick frivilligt ner, men är mycket lösare än den vanliga gröten jag brukar ge åt honom. Och därför ser han ut som han gör. Han har börjat äta så duktigt själv, ändå gångerna man måste mata är när inte är riktigt hungrig och de sista skedarna innan han ger dem åt katterna. Så nu kan jag lugnt äta själv i lugn och ro.

 
Valio Onni Blåbär-hallon

 Sen bar det av till parken, hela familjen. Blev lite gungande och rutschande. Så roligt att vi somnade på väg hem. Lekparken ligger  0,5 km hemifrån, så det vara bara att skita i mellanmålet och lägga honom i vagnen när vi kom hem.




Svärmor skötte resten av kvällen, så de blev en välförtjänt date efter all skola på sistone. Mat och Les miserables på bio. Verkligen en servärd lång film! :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg