Växa sängen växer

Ny vecka med nya utmaningen, så ska man väl se den och inte alla måsten. Tent i morgon, men sen borde så småningom om julfriden hitta hit också. I helgen hade vi 3 års kalas och i samma veva som bakning till kalaset blev det också julstädning på samma gång. Julgardiner och julstjärnan uppe. Konstigt nog brukar julen göra mig lugn. I morgon kväll får man börja dra igång med julpyssel.

I helgen blev det också massa prat och diskussioner då släkten infann sig här igår. Leo har fyllt tre med allt det innebär. Mumin stod som temat för kalaset, i alla fall i tankarna. Pojkarna bara växer och växer i huset. Nya klädstorlekar att byta ut, tvätta, vika och packas om. Tur med lite kalas, svärmor inhandlade lite nya kläder till födelsedags pojken och vi får hoppas att kommer ytterligare plagg som julklappar.

Kvälls projekt i väntan på att gubben kommer från skolan ( slutar halv 7) blir att dra ut Leos säng och byta till "stor-pojks säng". Vilket innebär att fullstort täcke och kudde kommer och sängen blir längre men inte full stor. Johannes får ta över Leos täcke och kudde. Största problemet med detta är att Jag och C har dubbeltäcke, vilket innebär att vi bara har ett enkeltäcke och påslakan. Blir att inskaffa nya sängkläder och lakan.


Kommentarer

Populära inlägg