Veckan som nästan gått...

Började veckan helt underbart med att skämma bort mig på mother-to-be massage på Vasa Day Spa. Rekommenderar varmt! Får se om man ännu skulle hinna med en efter nyår ;)

Onsdag blev det besök till mödrapolikliniken. Fick blodtrycksmedicin i förebyggande syfte eftersom det åker lite berg och dal banan. De konstaterade också att babyn ännu är fel väg, dvs säteställningen. Fick ny tid nästan onsdag, obs! dagen före julafton (kunde inte vara mindre passande) för en yttresvängning. Vi håller tummarna här att den svänger sig själv före de.... i och med ställningen kan man inte heller se könet så fortfarande ett stort frågetecken för vem som gömmer sig därinne.

Onsdagens illamående visade sig senare också vara mer än bara graviditetsillamående. Satt i hela dagen! och på kvällen steg febern. Torsdag låg man bara död i soffan och fortfarande kändes det inte bra. Vinterns magsjuka har hittat hit! C mådde dåligt på fredagsmorgon och lämnade hemma. Pojkarna sista dag före ett lång jullov. Leo spydde kvällen, och för Johannes rinner det genom blöjan idag. Gör inget annat hemma än att tvätta kläder! Det positiva är väl att det hinner gå över till julafton.

Huset ännu i karantän några dagar framöver....

Kommentarer

Populära inlägg