Gnälligare än gnälligaste

Fy fan vilken dag! Leo har gått på en tunt tråd idag, och klarat sig. Inget har funkat som de ska. 6h sömn i natt, tidig väckning och gnäll genom hela dagen. Ingen packning och städning här. Om inte Leo trampar på min nerv så gör lägenheten som är ett ända stressmoment.

Vi har absolut inte varit nöjd idag, och mamma har gått på buarna för sin huvudvärk och C i arbetet som vanligt. Några saker som fått honom tyst för en stund är tidningshoppen med reklam = småbitar över hela vardagsrummet. Vilket bidrog bra till röran har redan åstadkommit. Sedan var det fjärrkontrollen som jag tog ut batterierna ur och maten att såtta i vid köksbordet. MAN GÖR VAD SOM HÄLST FÖR EN TYST MINUT IDAG!!! Följderna har man inte räknat. Varför han har gråtit är många, uttrokad, arg när han inte slipper framåt. Bakåt och sidan, men det hjälper inte då leksaken är framför näsan.

Så pakning för helgen blev inte av, utan det har jag stressat med efter arbetet och före nu. Bröllop står på schema för hela familjen. Ingen barnvakt hittade så lite mer jobb när man måste packa åt tre. Det är ju inte precis bara att dra iväg med Leo precis. Dessuotm måste vi ha matstolen med till bröllopet (el. en lösttagbar man lägger på bordskanten från min broder)och resesängen till svärföräldrarna vilket han aldrig tidigare provat. Vi får se. Kanske första och sista bröllopet nån vill ha oss alla på.

Kommentarer

Populära inlägg