Spysjuka, magsjuka feber.... ja allt

Förklarar vår vecka. Börja i måndags med att Leo spydde på måndagsmorgon. På onsdag på jobbet började jag gå må illa och fick åka hem. Jag har spytt sedan dess. Gubben mådde illa och ont i magen på torsdag och Johannes som spydde torsdagskvällen. Idag har både Johannes och gubben också fått feber. Så alla utom Leo har varit hemma och ganska borta. Inte den bästa början på helgen. Och denna helg så borde jag "ladda" batterierna för ännu en ensam vecka.

Allt sjukande gjorde att vi missade vår planerade dejt i torsdags. Då man äntligen hade fått barnvakt och skulle fira min examen. Helt typiskt!!

Detta sjukande gör också att arbetet på huset lider och står igen stilla. Hjälper inte med att gubben har 2 veckors arbetsresa framför sig. Nu hoppas vi på bättre tider.



Kommentarer

  1. Oj nej :( Krya! Är jättemånga som har feber/hosta eller spysjuka nu... Här var Wilgot hemma hela veckan med hosta och feber och inatt spydde Theodor så vi fortsätter tydligen att vara sjuka här. Konstig tid på året för sånt här :(

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg