Tamburen och WC

Sex dagar sjukhustid och flera dagar återhämtning har satt sina spår i vår renovering. Vi har fått tag ett nytt planeringsmöte och funderat om våra planer. Om ca 30 dagar (Max 34 dagar) flyttar vi till vårt hem. Tanken då var att badrummet skulle bara färdigt kaklat men de är ett projekt vi fått sätta på paus. Nu prioriteras att få det "beboeligt" dvs köket färdigt, WC färdigt och strömmen under kontroll.

Här kommer lite sneak peak på hur det framskrider....


Tamburen

Minns ni före renoveringen började? Så här såg det ut från ytterdörren....



Före:


Nu:



Som ni ser finns det mycket kvar att göra i elväg. Hela övrevåningen saknar ström... Tapeterna är från märket "Hav & Land", fyndade då de hade specialdagar på RTV i Vasa för 19€/r. Är super nöjd med dem. Blir kanske de modernaste rummet i huset.


WC

Egentlige finns inget kvar av den ursprungliga WC förutom avloppshålet.  Väggarna och dörren har flyttats och gjort WC större än den ursprungliga

Före:

Efter:


Ville ha tapeter med turkos på, men kändes omöjligt förrän jag fynda dessa för 15€/r från Prisma. Har alltid velat prova på mönster men aldrig riktigt vågat. WC:n är så liten och ett rum som man inte spenderar långa tider i, ett utmärkt ställe att få vara kreativ i. Speciellt med tanke att det är en liten håla utan fönster. So FLOWER POWER ! :)



Kommentarer

Populära inlägg