Nedräkningen har börjat!

Om 14 dagar, 2 veckor, så borde vi ha flyttat in i vårt egna hus! Vid denna tid om 14 dar borde sängarna vara bäddade och pojkarna är säkert på väg i säng, uppspelta och nervösa över allt det nya och den spännande dagen.

Läget på bygget ser ni själva... övre våning är ännu ett kaos. Leo kommer inte få något rum till födelsedagen. Vi försöker göra vårt bästa för att ge de som "julklapp" istället. Vi kommer också flytta den helgen vi skulle ha firat honom så även de blir att skjuta upp lite. Känns lite i mammas hjärta. Speciellt nu när han faktiskt är medveten om och följer med i kalendern.


Köket börjar så småningom vara. Handtagen har kommit upp (syns inte på bilden) och silikonen håller på att läggas. Spisfläkten, lister och täckskivor får vänta ett tag innan de kommer upp. Denna vecka blir att börja städa ur och fylla i skåpen. Så vi får lite mera lediga lådor. Tydligen räcker inte 50 bananlådor.

Nedrevåningen börjar så småningom  sitta. De mesta är målat. Listerna är delvist uppe. Men inga dörrar finns. 



De sista av elen dras och fixas för nedrevåningen. Samma vecka vi ska flytta kommer vårt nya elskåp, en av orsakerna flytten blir senarelagd. 

Så en spännande vecka väntar. Ska också på min allra första arbetsintervju på fredag!!!! Så får vi hålla tummarna att jag kanske lyckats ro hem något lärarvikariat till efter jul :) Och sen är det farsdag på söndag, usch vilken stressig vecka som ligger framför oss.


Kommentarer

Populära inlägg