Året 2011

Kort om de händelserika året, synd att de flesta foton försvann men datorn.

Januari
All tid gick åt till skolan och arbetet. Funderingar av ett bröllop inkommande år fanns, och därför var det penga jakt på gång.

Februari
Lilla jag blev 20 år. Firade med tropiclandia och teater. Dessutom renoverade vi vår lägenhet. Blev så bra, är så stålt och nöjd över resultatet.

Mars
Beskedet att jag garvid kom, och shockade hela vår tillvaro.

April
Hela april hade jag prkatik i Petalax Högstadiet. Illamående och uppkastningar fyllde min dagar.

Maj
Bröllopsplanering för full rulle. Jakten på bröllopsklänningen av slutas, men illamåendet fortsätter.

Juni
18.6 Blev vi två ett. Resten av månaden gick ut på förberdelser och midsommar i Vasa på två.

Juli
Låg på stranden hela månaden... inte riktigt... arbetade som simlärare hela månaden och njöt av det otroligt varma vädret.

Augusti
Bröllopsresa till turkiet. Och en handfull tandläkarbesök och 2 antibiotika kurer. Vilket förklarade de mesta.

September
Verkligheten om att få barn slår till. Förberedelser inleds med massor av pyssel, stickningar och rota i svärföräldrarnas babykläder. Mammalådan kom.

Oktober
Slutklämmen i skolan. Började kännas jobbigt och jag för stor. Mammaledigheten inleds, men arbetet fortsätter i hög fart. Dessuom fick vi en ny lägenhet.

November
Oj... den månaden flög bara i väg... Packade största delen av månaden, skulle flytta och vår lilla son kom till världen...

December
Överleva. Ny tillställningar, allt nytt.... Firade julen ilag men familjerna. Månaden har gått åt att anpassa sig och flytta in i den nya lägenheten. Desstom blev det en hel del nya saker som inskaffades, som nytt köksbord, soffa och kläder.

Kommentarer

Populära inlägg