Dagarna som går och går....

De varit lite dött här på fronten men inte i våra liv. Tills C ära så började Leo själv dricka hur flaskan på hans  födelsedag, vilket betyder att matningarna går mycket smidigare nu när han kan underhålla sig själv. Dessutom drickar han vatten vilket han inte gjort tidigare. Tydligen roligare när man själv kan.

Dock så har sömnen tagit en törn igen. Han sover "lika" länge men vaknas många gånger. Inte är det tutten, för den är i munnen. Nej, tror de fråga om ensamhet eller rädsla. Före sov han "hela" natten, vi matade honom 1-2 ggr och nån gång måste vi lägga tutten i munnen. Nu är det frågan om 3 gånger man måste upp och vagga honom, var man försöker minst 3 gånger innan man får honom att sova, därimellan ska han äta en eller två gånger,...hoho... Bortskämda e vi. Hoppas de tar sig och återgår till det gamla, annars går kanske inte studierna lika smort som jag hoppades på.

I morogn om allt går väl åker vi till pappa för att hämta husbilen, packar den och startar på söndagen. Vet inte riktigt vart vi ska, men hälsa på en vän och min syster i Hesa står på programme dessutom vill jag få in en eller två campingar... men de får ni höra mer om senare. Lär inte bli alltför mycket skrivet en vecka framöver. Ska bli intressant också sömnen med husbilen. Pojken är ju så van att ha kolsvart runt om sig och tyst. Nu ska han dela rum med snarkande pappa och morgon solen. Finns inte en chans att vi ksulle få ut solen så bra i husbilen som i hans rum. Men i alla fall ska vi vara tillbax till lördag morogn kl 7 när jag ska sticka till arbetet och festa på kvällen med flickorna :P

Kommentarer

Populära inlägg