Familjesemestern 2012


Kortfattad redovisning av familjens första resa.
Åkte iväg med husbilen på måndagen efter att fått besiktat den.... första anhalten blev Ikea i Tammerfors

Ikeas parkering

Tycker bra om att vara på Ikea med Leo, eftersom det är så barnvänligt. Vi åt där båda vägarna upp och ner eftersom det finns allt man behöver, bra mat, barnstolar, bestick och mikro, dessutom  engångs hakklappar som vi provade på.


Pisspaus i ABC Riihimäki

80% av tiden vi körde sov Leo, resten av tiden stod han i fönstret och skika ut eller lekte i "lekhagen". Lekhagen var bakre sängen fylld med leksaker, täcken kuddar och mjukisar.

Lekhagen


Resesängen blev lite använd. Rymdes på cm in i husbilen. Men när man skulle på natten trösta en pojke så vaknade han ännu mera när hela husbilen vajjade till, när man fått honom att somna om vaknade han när det vajjade tillbaka. Leo sov mellan ossn hela husbilsresan vilket var ganska mysigt.



Tisdagen blev det stadsresa. Åkte in med närtåg från kyrkslätt in till centrum. Barnvagn och vuxen åker gratis. Ska minnas de till nästa gång :) Leo tyckte bra om att åka tåg, fanns så många intressanta personer att stirra på.

Tårget


Satt man inte i vagnen så stod man å kladda på fönstret.
Onsdagen blev det ingen stadsfärd med målet Sea Life. Hade min vännina med. 



Torsdagen bar det av hemmåt igen. Med ett stop vid Serena badparadis.


Tyvärr var vattnet kallt jämfört med det som vi är vana vid så besöket blev kort på 1h. Men gjorde inget, stället var fylld med högljudda ryssar. Dessutom fick både jag, Leo och C åka lite rutschbanor.
Stannade vid Ikea på middag.

Kommentarer

Populära inlägg