Konfirmation

Åkte igen norrut denna helg. C lillasyster blev konfirmerad idag så jag lovade svärmor att stå för smörgåstårtan. Kyrkan gick över förväntningarna, han sov 80 % av tiden och resternade tiden hade en annan "kompis" (helt okänt barn) att titta och prata med.

Men våra fina rutiner har helt ändrat form. Leo hade feber största delen av förra veckan, trodde de var tänder men troligen inte. Hade intre hört om tredagarsfeber förr, men tror att det var de som LEo hade. 38.7 grader i tre dagar sedan fick han konstiga prickar som försvann. Blev själv livrädd att det var ny allergi på gång.

Inkommande vecka

Måndag så åker han till barnvakt till min goda vän Tina. Blir första gången har åker bort. Hittills har barnvakterna kommit hem. Ska nog gå bra.

Tisdag; Den fruktade dagen. SKa in med Leo på blodprov till centralsjukhuset. Tyckte de var fruktansvärt hemskt när de fick vaccin. Hur blir det när de ska droppa blod från stackars pojken??? Beroende på hur dagen går så kanske de blir norrut igenför att hämta husbilen....Yes, de blir semester!

Und donnersdag fyller C 21. Ska firas på nå sätt. Blir svårt när han hela tiden är i arbete. ....

Sen e de väl bara att tvätta och packa inför semestern :) 

Kommentarer

Populära inlägg