Veckan som gick

Denna vecka har varit intressan, trevlig och kul, med:
1. Veckans utmaning
2. 25 km vagnpromenad
3. 3 rättersmiddag
4. classreunion

1. Vår utmaning varje vecka är att hålla en budjet på 50 € i veckan +en balansernade kost. Detta var får första evcka och gick inte så bra, vi överskred budjeten ganska rejält med mammuttimarknad i CM med blöjor och annat smått. Dock nästa vecka ska vi försöka hårdare. Borde också vara enklare. Gällande maten har jag lyckats ganska bra att få in gröt, soppa, kyckling, fick och kött i vårt matintag. Men det krävdes ordentlig planering för att lyckas och gjorde ett hjälpmedel så C visste när han skulle äta mycket i skolan :P

2. Är väldigt stolt över att kommit upp i 25 km på 4 dagar. Men man har det fina vädret att tacka för och C som måste ha lugn och ro till sin tent läsning. Lika bra att lämna huset då :) Det har en fördel att måsta stiga upp 5.45 på morgonen. Kl. 8.00 är du pigg nog att göra en ordentlig promenad utan att det behövs kännas tungt och jobbigt.

3. Mars månad denna vecka.... en vän till mig fick under bröllopet en uppgift att bjuda mig och C på mat. Vilket hon gjorde, med skinkrullar till förrätt, lax till varmrätt och cheescake till efterrätt. Var så gott!! Och skönt att inte behöva kocka :)

4. Dessutom hade min klass från Peffan knutkalas mitt i veckan hos oss. Det var så roligt att få se dem, synd att sluta skolan när man äntligen fått en sammanhållning i klassen. Men vi försöker ändå träffas med jämna mellanrum. Leo fick en filt av dem som de gjort med lappar som var stickade och virkade i regnbågens färger. Jätte fint, och roligt att dom gjorde den så personlig. Mat hade de dessutom med så åter än dag man inte behövde kocka :)

Kommentarer

Populära inlägg