Veckoslutet i repris

Det blev IKEA i alla fall i lördags. Startade från Vasa runt 9. Pojken har tydligen nya rutiner så han sover mellan 7-7.30. Jätte skönt. Vägen ner gick bra, han sov största delen av tiden. Väl vid ikea så fick han glatt sitta i bärselen på magen så länge vi gick runt å traskade. Eller snarare jag som sprang och skrev upp nummer hit och dit å Leo å C som provade fotöljer och soffor.

Slutresultat blev utohus möbler till terassen, ett bord till vardagsrummet som skulle fungera som fönsterbräde för min fönsterträdgård...


... och en byrå åt Leo, som ska byggas upp när vi tar bort skötbordet.

Hemfärden var en annan femma. 70 km kvar till Vasa började han gråta och grät hela vägen hem. Väl hemma fick han mat och skulle sova. Under kvällenslopp bröt han ut 3 gånger i storgråt i sömnen. Kändes riktigt hemsk, och man kände sig hemsk som tvingat med honom till Ikea. Men tröttern sov ända till 8 å åt bara en gång.

Söndagen blev det arbete för mig. Efter sista passet fick vi besök av E & J. E hade fått u uppgift på bröllopet att tvätta mina fönster. Så nu har vi rena och fina fönster. Det är inte alla gäster som tvätt fönster och har med sig glass :) Vi invigde fåra ute möbler med grillning för hela slanten.

Dessutom har Leo "börjat" sitta. Eller han kan sitta själv utan stöd i 5 sek. Vet inte om det beror på att balansen tappats eller för att han har tråkigt och hellre rullar runt på golvet. Vi får se.

Idag har C varit hemma till 1 innan han måste till jobbet, vilket Leo uppskattade.... :)


Kommentarer

  1. Nåå, gulle! :)
    (utemöblrena sir bekanta ut :D)

    SvaraRadera
  2. ööh, hä e ju ja nuåtä! :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg